Brandlink este agentia de marketing care ofera începând din anul 2005, servicii complete pentru companii din domeniul electro&IT, din industria bunurilor de larg consum (FMCG) și farma.

Scopul nostru este sa cream un dialog intre branduri si cumparator prin intermediul interactiunii umane.

Zona digitala este in ADN-ul nostru din 2005, iar pana acum am dezvoltat cel mai extins portofoliu de clienti din tehnologie la nivel regional. Pe langa acestea, am implementat proiecte FMCG pentru Ferrero si Scandia Sibiu, campanii pentru produse dermatocosmetice precum Bioderma sau ingrijire personala precum Reckitt Benckiser.

Pregatim si desfasuram proiecte in 7 tari din regiune prin intermediul echipelor noastre din Bulgaria, Romania si Serbia.

Credem intr-o abordare strategica care porneste de la obiectivele de business, traduse apoi in obiective masurabile la finalul fiecarei campanii. Abordarea noastra se bazeaza pe intelegerea datelor si pe implementari de succes.

Pentru noi conteaza solutia completa! Pornind de la indicatorii principali dezvoltam campanii ce urmaresc toate etapele unui proiect: cercetare, concept, implementare, masurare si raportare customizata pe nevoile fiecarui brand.